• AEG: 30.detsember-1.jaanuar, 2008-2009
  • LIIK: Maastikumäng
  • KOHT: Piusa
  • OSALEJAD(10): Tanis Kulp, Mairo Tutk, Kristi Holzberg, Tiit Kaeeli, Evelin Nõmmik, Helin Kivit, Raido Viks, Liina Viks, Alvar Räägel, Kristiina Räägel, Risto Räägel, Toomas Lukk, Renata, Age Viira

Sellise nime all selle me välja reklaamisime, kuid reaalselt see päris matk ei olnud, kuid on siiski siin nimekirjas, sest korraldajad olid samad, ja nii mõnedki kamraadid, ning eesmärk oli sama: pakkuda huvitavat aega looduse rüpes koos oma sõpradega lähemal Jumalale. Ja ma usun, et selle eesmärgi suutsime ära täita, ka sellel üritusel, mida on väga raske meenutada, kuid kui tasapisi alustada, siis midagi saab kirja ka panna.
Korraldajad saabusid Piusale juba 29.ndal detsembril, et maja soojaks kütta, ja teha vajalikud ettevalmistused. Ja kui esimesed kamraadid saabusid 30.ndal, siis oli maja mõnusalt soe, ja võisime mõnusalt nautida üksteise seltsi. Ja et oleks lihtsam jälgida, siis loeme 30.nda detsembri esimeseks päevaks.
Esimesel päeval kella 16.00-st sai sauna. Kes jõudis, sai oma asjad ära panna, ja kohe sauna minna. Ja hiljem kui kõik olid saunas ära käinud, sõime õhtust, ja tutvusime omavahel, mängides huvitavaid lauamänge.


Järgmisel päeval leidis aset huvitav maastikumäng, millest on säilinud ka mõned videod. Ülesanneteks oli enam-jaolt jäädvustada huvitavad ja keerulised mõistatused fotole või videole. Jäi mulje, et see oli paljude jaoks hea võimalus nautida aktiivselt Piusa ürgoru talvist ja karget loodust.
Õhtupoolikut ei mäleta. Põhjuseks oskan tuua vaid seda, et vb jäin haigeks, ja keegi peab mu mälu turgutama.